Köteles és a Norwich

Köteles László
Köteles László
Köteles László, a DVTK kapusa vasárnap este az angol Norwich City együtteséhez utazott négynapos tesztjátékra. A diósgyőri publikum kedvencével kedden délután telefonon beszélgettünk.

– Köszönöm, jól vagyok, nagyon jól érzem magam – válaszolta érdeklődésünkre Köteles László, majd így folytatta: – Hétfőn és kedden is részt vettem egy-egy edzésen, igaz, nem a csapattal, hanem külön tréningeztem, a Norwich kapusedzőjével. Egy olyan szállodában helyeztek el, ami a stadion sarkában található, így volt alkalmam megcsodálni a centerpályát és környékét is, annál is inkább, mert a csapat hétfői előkészületi mérkőzésén én is ott voltam a lelátón, a 25 ezer néző között, és azt láthattam, hogy a Premier League-ben szereplő Tottenham 5-1-re győzött a Norwich ellen.

Persze nem csak a mérkőzést láttam, megmutatták már a csapat öltözőjét is, ami óriási méretű, jacuzzival, szaunával, konditeremmel van felszerelve, és van itt minden, amire egy futballistának szüksége lehet. Az edzések, amiken részt vettem, nem a stadionban, hanem az innen 6 km-re lévő edzőközpontban voltak, egy olyan helyen, amilyet Magyarországon sehol nem lehet találni, 8 nagyméretű füves pálya van itt egymás mellett, és mindegyiknek olyan szuper talaja van… Ami pedig a munkát illeti: úgy érzem jól megyek az edzéseken, nekem úgy tűnik, hogy a kapusedző elégedett a teljesítményemmel, de a jövőről sem vele, sem mással nem ejtettünk még szót, igaz csütörtök estig, a négynapos teszt végéig még sok idő van.További hírek a boon-sportoldal kategóriából