Köteles: érdeklődő az angol II. osztályból

Köteles László
Köteles László
Köteles Laci iránt egy angol másodosztályú csapat érdeklődik. Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője úgy nyilatkozott: “várjuk a konkrétumokat”.

Köteles Laci ügyében egy angol másodosztályú csapat keresett meg bennünket, várjuk a konkrétumokat – mondta honlapunknak Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője, aki hozzátette: – Sebők Vilmos Kassán kapott egy rúgást, ezért nem játszott szerdán Bükkábrányban, míg a két afrikai futballista, Leo és Nomo vízum, illetve útlevél problémákkal küzd. Az ügyvezető arról is tájékoztatta lapunkat, hogy megtartotta első foglalkozását az úgynevezett “tehetséggondozó csoport”:

– Huszonhét fiatal dolgozik rendszeresen Vitelki Zoltán valamint Kriston István kezei alatt, az U15-ös korosztálytól az U19-ig bezárólag, ők jelentik a DVTK Akadémia bázisát. – jelentette ki Dlusztus Imre, aki a Ligakupa esetében úgy fogalmazott: “Szeretnének a hagyományoknak megfelelően szerepelni…”
Mint küztudott, az előző sorozat őszén döntőt vívott a DVTK. Szombaton egyébként újabb előkészületi találkozót játszik a csapat, az NB II-es Szolnok otthonában 10.30-tól. A keret hétfőn Abaújszántóra utazik összetartásra, ahonnan csütörtökön érkezik majd vissza.