Köteles a diósgyőri szurkolókat dicséri

Köteles László
Köteles László
A bajnoki rajton 1-1-es döntetlent játszott a REAC a DVTK-val. A diósgyőriek kapuját ezúttal is Köteles László védte, aki könnyen lehet, hogy az angol Norwich Cityhez igazol.   

A DVTK kapusa vasárnap este érkezik meg Angliába, hétfőn egy edzésen vesz részt, kedden és szerdán pedig orvosi vizsgálaton kell részt vennie – írja az nb1.hu.

– Hasonló mérkőzésre számítottál a REAC ellen?
– Úgy érzem, hogy reális döntetlen született. Nagy küzdelem volt a pályán, a szurkolók két gyönyörű gólt láthattak. El kell ismernem, hogy Tóth Mihály mellett Cseri is szépen helyezte a kapuba a labdát.

– Korábban azt nyilatkoztad, hogy Magyarországon csak a DVTK-ban akarsz védeni. Nem bánt, hogy nem tudtál a szurkolóktól elbúcsúzni?
– Mivel ez a búcsú még egyáltalán nem biztos, ezért nem gondolkodtam el ezen. Egy tüzetes orvosi vizsgálaton kell átesnem Angliában, valamint néhány próbamérkőzésen is részt veszek majd. Ha az utóbbin nem fogok meg egy labdát sem, akkor egészen biztosan nem kínálnak majd nekem szerződést… A szurkolóink mindenesetre idegenben is elkísértek minket, és fantasztikus hangulatot teremtettek Rákospalotán. Ezúton is szeretném nekik megköszönni a biztatást.

– Mire számítasz, milyen vizsgálatok várnak majd rád odakint?
– Mivel soha nem voltam még ilyen nagy csapatnál, ezért csak Sebők Vili és Stanic véleményére tudok hagyatkozni. Ők azt mondták, hogy ez egy több napos vizsgálatot jelent, ahol minden apró porcikámat alaposan átvizsgálják, a szívemtől kezdve a csontjaimig.

– Ha összejönne a külföldi szerződés, mit gondolsz, az jó pont lenne Erwin Koemannál?
– Mint minden labdarúgónak, úgy nekem is az a vágyam, hogy a válogatottban szerepeljek. De úgy gondolom, azt hogy ki lesz válogatott az határozza meg, hogy milyen teljesítményt nyújt, és nem az, hogy milyen csapatban véd.

Forrás: nb1.hu

Kapcsolódó cikkek:

REAC – Diósgyőri VTK 1-1
A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a REAC vendégeként kezdte a 2008/09-es szezont, szombaton 20 órától. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Kötél a Kanárikhoz repül
Kevesen tudják, de nem ez volt az első komoly lehetősége a kapusnak arra, hogy elszerződjön a DVTK-tól, ugyanis néhány hete egy keleti csapat kínált szerződést az eddig a magyar válogatott kerettagságáig jutó Köteles Lászlónak.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek