Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.07.11. 14:23

Parlamenti kitüntetés a kisvárdai „szakma sztár”-nak

Kisvárda - Idén negyedik alkalommal szervezte meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Szakma Sztár Fesztivál címet viselő Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt Budapesten.

Kisvárda - Idén negyedik alkalommal szervezte meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Szakma Sztár Fesztivál címet viselő Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt Budapesten.Az EXPO területén zajló három napos rendezvényt az országból kb. 8 ezer diák is megtekintette. Nagy öröm Kisvárda és a II. Rákóczi Ferenc Szakközép- és Szakiskola számára, hogy Deák Richárd végzős tanuló bejutott a döntőbe, amit meg is nyert vendéglős szakmában.

A Parlamentben rendezett ünnepségen a Magyar Kormány nevében a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elismerését fejezte ki a tanulónak és az őt gyakorlatból felkészítő szakoktatónak, Orosz Zoltánnak, valamint az intézményt képviselő vezetőnek, Gyenes Istvánnak.

A díjátadó ünnepségre 2011. július elsején került sor a Parlament Felsőházának dísztermében. Az ünnepségen Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a győztesek és felkészítőik részére emléklapokat adott át.

Az impozáns környezetben - az intézményt képviselve - Orosz Zoltán felkészítő tanár vette át az őszinte elismerést és nagyrabecsülést kifejező oklevelet.

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!