Friss hírek

2008.08.31. 15:01

Jason Donovan 15 év után visszatér

<p>Jason Donovan zenei visszatérésére készül másfél évtizedes szünet után - közölte vasárnap a BBC brit közszolgálati média internetes oldalán. A sztár új albumát az 1950-es és 1960-as évek zenéje ihlette, és novembertől lesz kapható Nagy-Britanniában.</p>

A 40 éves sztár lemezén olyan régi slágerek új feldolgozásai lesznek, mint a "Blue Velvet", a "Love Hurts", a "Smoke Gets In My Eyes" és a "Sealed With a Kiss". Az ausztrál énekes új szerzeménye, a "Dreamboats and Petticoats" is helyet kapott az albumon. Azt egyelőre nem tudni biztosan, mi lesz az album címe, és milyen dalok lesznek még rajta.

Jason Donovan legutóbbi nagylemeze 1993-ban jelent meg, akkor a brit sikerlista 27. helyéig jutott. Az utóbbi években tévészerepléseivel tűnt fel ismét. Szerepelt a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsor brit változatában 2006-ban, majd egy szappanoperában is feltűnt. A sorozatban idén is láthatták a brit nézők a sztárt, vasárnap esténként pedig saját rádióműsorral jelentkezik Nagy-Britannia 36 regionális rádióállomásán.

Az idei év a magánéletben is sikeresnek bizonyult az énekesnek: júniusban elvette két gyermeke anyját, Angela Mallochot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!