Friss hírek

2008.09.21. 10:40

Megvan a negyedik dédestapolcsányi benzinkútrabló is

<p>Elfogta a rendőrség a csütörtök esti dédestapolcsányi benzinkútrablás negyedik feltételezett elkövetőjét is, tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A négy férfi jelenleg őrizetben van, vasárnap dönt a bíróság előzetes letartóztatásukról.</p>

A dédestapolcsányi benzinkútrablás csütörtökön késő este történt, az eseményt a kút ipari kamerája rögzítette. A felvételeken az látszik, hogy két símaszkos férfi földre kényszeríti a benzinkutast, majd megkötözik. Harmadik társukkal együtt a benzinkút bevétele mellett a kutas saját pénzét is magukkal vitték. Negyedik társuk ezalatt feltehetően az ajtóban figyelt. A támadók összesen alig százezer forintot zsákmányoltak. Két rablót még aznap este elfogott a rendőrség. Budapestről ugyanis hőkamerával felszerelt rendőrségi helikopter érkezett, az a közeli erdőben bukkant rá a rablókra. A harmadikat másnap reggel a lakásán fogta el a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!