Juniális lesz szombaton Szirmabesenyőben

Szirmabesenyő – Június 4-én rendezi meg idei juniálisát Szirmabesenyő önkormányzata, melynek központja a Szirmay-kastély.

A nap programja a főzőversennyel indul, amelyhez a zenét az Emődi Tehéntánc Zenekar biztosítja. A délelőtt folyamán lesz kispályás focibajnokság, lézerharc a kastélyban, rajzverseny, buborékfoci kicsiknek és nagyoknak, rendőrségi bemutató, a Baráthegyi kutyások érzékenyítő tréningje, agility kutyashow. De ugrálóvár, pónilovaglás, autószalonok bemutatkozása, trófeabemutató is színesíti a programot.

A színpadon Bunyós Pityu nótaműsorát, Nagy Feró koncertjét, a Kalamajka Bábszínház előadását, operettgálát és az Unisex együttes koncertjét élvezhetik a kilátogatók.

– Tudjuk, hogy az előttünk álló szép, de emberpróbáló feladatokat csak a belső összetartozásunk érzésének erősítésével, a teljes lakosság összefogásával tudjuk megvalósítani. Ezért településünk új vezetése – egyebek mellett, de kiemelten – a „Közösséget építünk és élményt nyújtunk” jelszót is zászlajára tűzte. A közös szórakozás és szórakoztatás nagyszerű dolog. S mi itthon szeretnénk minél jobban kiszolgálni a helyben lakókat – mondta el Huszti Gábor, Szirmabesenyő polgármestere.

Ez a nap minden korosztálynak élményt nyújthat, Szirmabesenyő kapuja ezúttal is nyitva áll minden kedves hozzánk érkező látogató előtt – tette hozzá kiemelve: nem csak a helyi lakosokra számítanak, szeretettel hívnak, várnak minden látogatót.

ÉM-HI