Bulvár, celeb

2014.12.19. 14:28

Fotók: A Minecraft tulajdonosa lenyomta Beyoncét ingatlanban

Van egy olyan verseny a celebek között, hogy "kinek van drágább háza Beverly Hills-ben". Egy 70 milliós ingatlannal a kockás játék alapítója vezeti a versenyt.

Van egy olyan verseny a celebek között, hogy "kinek van drágább háza Beverly Hills-ben". Egy 70 milliós ingatlannal a kockás játék alapítója vezeti a versenyt. 70 millió dollárt, vagyis 18 milliárd forintért egy 2100 négyzetméteres házikót lehet kapni az elit környéken. Különleges tartozékokból sincs hiány: jár hozzá egy pár rekesz Dom Perignon. Van benne továbbá egy 18 székes moziterem, egy 90 inch átmérőjű TV és egy másolat James Dean motorjáról.

Ezt vásárolta most meg Markus Persson, a Minecraft alapítója. Az ezt kiadó céget, a Mojang-ot 2009-ben indította és idén ősszel adta el a Microsoftnak 2,5 milliárd dollárért. Teljesen beleszeretett a házba és az is fontos szempont volt számára, hogy bútorozott legyen. Beyoncé és Jay Z is licitált az ingatlanra, de vesztettek. Az eredeti ára 85 millió dollár volt, tehát még 10 milliót lehetett alkudni belőle. Egyébként van még benne bár, medence és iPad-del irányítható szökőkút is. Összesen 15 fürdőszoba található a házban, mindegyikben 5600 dollárt ér a WC csésze. Mennyire jó kis buli lesznek itt, igaz?

Mansionmls

Mansionmls1

Mansionmls2

Mansionmls4

Mansionmls5

Mansionmls6

Mansionmls7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!