Jubileumi Budapest Fashion Week Paulina Plizga-val

Idén 10. alkalommal rendezik meg a Budapest Fashion Weeket november 24-e és 26-a között. A három nap alatt tizenöt magyar divattervező mutatja be legújabb kollekcióját, de külföldi vendégeket is várnak, bemutatkozik mások mellett Paulina Plizga, a lengyel származású Párizsban alkotó divattervező, aki először látogat Magyarországra- mondta a Független Hírügynökségnek Mayer Balázs főszervező.

Tizenöt magyar divattervező kollekcióját lehet majd megnézni november 24-e és 26-a között Budapesten, a Szikra Cool Tour House-ban. Bemutatkozik SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyösi Renáta, Tóth Virág és Kenguru. Külföldi kreátorok is érkeznek: Levi Okunov, Tuan Huy és Paulina Plizga is megmutatja majd legújabb darabjait.

Lesznek kísérőprogramok is: a Magma Tűzszínház látványos produkciójával és meglepetés vendéggel egészül ki a program, és mindhárom nap sminkelés és szépség tanácsadás várja a hölgyeket.

Az esemény 2004 óta az extrémitás és underground mellett tette le a voksát, ugyanakkor a fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is bemutatkozási lehetőséget. Az elmúlt hat évben csaknem száz magyar divattervező kollekcióit láthatta a közönség, mellettük megjelentek külföldi ismert kreátorok is.