Újraindult a villamosforgalom a Hungária körúton, továbbra is nagy a torlódás

Újraindult a villamosforgalom csütörtökön reggel negyed kilenckor a Hungária körúton. A Hungária körút és a Hős utca kereszteződésének környékén egy órával korábban egy baleset miatt alakult ki közlekedési káosz.

A reggeli órákban óriási forgalmat lebonyolító Hungária körúton, a Hős utcánál eddig ismeretlen okból két autó ütközött össze. Az egyik az 1-es villamos síneire repült, a másik roncs az úttestet zárta el a forgalom elől.

Molnár Péter, a fővárosi tűzoltók szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: az egyik kocsiból a tűzoltóknak kellett kimenteni a sérült utast.

A sínre került autó miatt a Stadionok és a Salgótarjáni úti villamosmegállók között egy órán keresztül nem közlekedett a villamos. Mivel a Kerepesi út felé vezető oldali úttestet is egy összetört autó foglalta el, ezért pótlóbuszokat sem lehetett indítani.

A Független Hírügynökség kérdésére a BKV fődiszpécsere elmondta: negyed kilencre eltávolították a roncsot a vágányról, így az 1-es villamos újra közlekedik. A környéken azonban egy ideig még torlódásra kell számítani. Az úttesten ugyanis még tart a helyszínelés és ennek végéig az egyik forgalmi sáv zárva marad.Sporthírek