Újra színen a Kaméleon

Évekkel ezelőtt negyvenkét fővel alakult meg a tiszalúci Kaméleon Musical Gyermekszínpad. A társulat a szoktató időszak után azonnal nagy fába vágta fejszéjét, színre vitték a „Valahol Európában” című musicalt.

Nem számítottak kitörő sikerre, ami végül is meghatározó jelentőséget kapott a társulat jövője szempontjából. Lecsengésről még beszélni sem lehetett, amikor már tanulták az új produkciót, a „Dzsungel könyvét” ami ugyancsak fergetegesre sikeredett. A hír nem rekedt meg helyi szinten, meghívások és fellépések sorozata következett.

Kölcsönös támogatás

A szó szoros értelemben már nem volt szabad hétvégéjük a fiataloknak, a szombatok utazással, fellépésekkel teltek. Egyfajta család született, amelyben jól érezték magukat és így van ez manapság is.

Kölcsönös tisztelet, barátság a jellemző, nincsenek korosztályok közötti nézeteltérések, pedig szórtak az életkorok. Az egykori általános iskolások lassan a középiskolai tanulmányaikat fejezik be, ugyanakkor új tagok is feltűntek az alapfokú tanintézményből. Nemrég új darabot mutatott be a társulat: a „Légy jó mindhalálig” című musicallal lepték meg a nagyérdeműt.

Sz. B.