Újra elvonón Amy Winehouse?

Szombat éjjel újabb kúrára vonult be Amy Winehouse, állítja a News of the World című brit, vasárnapi bulvárlap internetes kiadása.

A 25 éves énekesnő már több mint egy hete nem mutatkozott nyilvánosan és két napja “elfelejtett” megjelenni egy rendőrségi kihallgatáson is. A dívát egy rajongója felpofozása ügyében akarták kikérdezni a nyomozók. A rendőrség figyelmeztette Amyt, hogy ha nem hajlandó vallomást tenni, akkor le is tartóztathatják.

A News of the World szerint az énekesnőt az éjszaka folyamán felvették a londoni exkluzív Harley Street-i magánklinikára, amely elsősorban új rákellenes módszereiről ismert. A család úgy tudja, Amy egy felsőlégúti fertőzést kapott el.

A kábítószer-élvező sztár januárban részt vett egy drogelvonó-kúrán, de nem tudta teljesen legyőzni szenvedélyét. Ezt követően az énekesnő apja, Mitch úgy nyilatkozott, hogy lányát a saját érdekében erőszakkal be kellene zárni egy elmegyógyintézetbe.

Winehouse Nagy-Britannia legsikeresebb női szólóénekese. 2006-os Back to Black album rekordmennyiségű, öt Grammy-díjat hozott a konyhára.Sporthírek