Jövő tavaszig bezár a Selyemréti Strandfürdő

Tavaszig bezár a strand
Tavaszig bezár a strand - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A felújítás miatt „költöznek” az itt edző vízilabdázók is.

A Selyemréti Strandfürdő fejlesztési munkálatainak kezdete miatt az állandó vendégkör, az ott edzést tartó szakosztályok és az odajáró iskolai osztályok ideiglenesen elköltöznek, hogy várhatóan jövő tavasszal már új, 50 méteres medencével rendelkező strandra térjenek vissza.

Mint megtudtuk, minden érintett féllel megegyezett az üzemeltető, így terv szerint november 1-jén zárja be kapuit a Selyemréti Strandfürdő. A testnevelésóra keretében történő úszásra, gyógyúszásra hozzájuk érkező diákokat, a náluk edző vízilabdázókat a Miskolctapolca Barlangfürdő, a Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Diósgyőri Tanuszoda fogadja.

A munkaterület átadását követően megkezdődik a medence építése új uszodatechnikával és uszodagépészettel. Ez utóbbi keretében hő­szivattyú beépítésével megoldják a medencék vízhőmérsékletének környezetbarát fűtését is.

ÉM


Felújítás miatt zárva lesz a strand
Miskolc - Felújítás miatt november 1-jétől jövő tavaszig zárva tart a Selyemréti Strandfürdő – közölte honlapján a létesítmény. A strandon a következő hónapokban új ötven méteres medencét, sátorfedést illetve a főépületben új ifjúsági és edzői öltözőket alakítanak ki. ÉM-TÁ...