Jövő pénteken Halmajon a II. Szikszó Járás Napja

Akt.:
Tavaly nagy siker volt a járás napja
Tavaly nagy siker volt a járás napja - © Fotó: Ádám János
Halmaj – A B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatala és a járáshoz tartozó 24 települési önkormányzat közös szervezésében augusztus 4-én Halmajon a főtéren kerül megszervezésre a II. Szikszói Járás Napja.

Az ünnepélyes megnyitóra 10.15-től kerül sor, majd a további program a következő: 10.35-től az önkormányzatok START mintaprogramjainak bemutatása faházakban, 11.45-től az önkormányzatok „Múlt, Jelen, Jövő” kiállításának megtekintése.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

További egész napos programok: Magyar Honvédség hatástalanított fegyverek és gépjárművek bemutatója, tájékoztatás az önkéntes területvédelmi tartalékos toborzásról, Encsi Rendőrkapitányság-rendőrség által használt eszközök bemutatója, toborzás, az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Encsi Tűzoltóság tűzoltó technikai bemutatója, önkormányzatok „Főzzünk együtt” programja, állatsimogatás gyermekek számára, sétakocsikázás.

Meghívott partnertelepülés: Karcsa Nagyközség Önkormányzata.

– ÉM-JLI –

A járásukat ünnepelték
Szikszó - Pénteken Szikszón, a Bethánia-kertben és az Inkubátorházban rendezték meg az I. Szikszói Járás Napot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatala és a járáshoz tartozó 24 települési önkormányzat közös szervezésében pénteken Szikszón, a Bethánia-kertben és az In...