jótékonyság

2019.12.19. 12:00

Ajándékok, ételosztás, karácsonyi műsor Miskolcon

Miskolcon folyamatosan jótékonykodnak a cégek, egyesületek.

Gyarapodott a szeretetdoboz

Fotó: Vajda János

Gyarapodott a Szeretetdoboz

Fotó: Vajda János

Újabb nagy mennyiségű ajándék került a miskolci Szeretetdobozba szerdán a Joyson Safety Systems Hungary Kft. jóvoltából. A dolgozók által gyűjtött csomagokat édességgel és csokoládémikulással egészítette ki a közlekedésbiztonsági eszközöket gyártó cég miskolci gyára. A csomagokat Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatója vette át a cég képviselőitől.

Ruhát és meleg ételt is osztanak

Fellépők a rendezvényen Fotó: Kozma István

Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata idén is megrendezte az Ökumenikus Karácsonyi Gyertyaláng című rendezvénysorozatát. Ennek keretében szerdán az Ady Endre Művelődési Házba közel 250 hátrányos helyzetű gyermek érkezett a város különböző óvodáiból és általános iskoláiból. Az ajándékok átadása mellett a Karácsonyi álmom, ha valóra válna… című rajzpályázat eredményeit is kihirdették. A rendezvénysorozat egy hónapos ideje alatt ruhákat és 2500 adag meleg ételt is kiosztanak.

Teljesülhettek az ovisok álmai

Nagyon örültek a gyerekek Fotó: Bujdos Tibor

Nagy meglepetés érte a miskolci Nyitott Ajtó Baptista Óvoda kis növendékeit. Karácsonyi ünnepségükön a Tesco Global Áruházak központi irodájának munkatársai minden gyereknek elhozták azt a játékot, amire a legjobban vágyott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában