megrázó brutalitás

2021.02.02. 10:00

Este kikötözte és hajnalig verte az élettársát egy nagykőrösi férfi (videó)

A nagykőrösi rendőröknek a bejelentés alapján nem állt össze a kép. 12 órán belül kiderítették, nem rablás áldozataként került kórházba egy nő, hanem párja verte meg brutálisan.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kecskeméti kórház orvosa értesítette a rendőrséget 2021. január 30-án délután, egy ellátásra jelentkezett nő azt állította,

két nappal korábban Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták, kirabolták.

A rendőrök megindultak, egy csapat az áldozatot próbálta a támadás körülményeiről minél részletesebben kihallgatni, egy másik egység a nagykőrösi vasútállomást és környékét, mint az elmondás szerinti helyszínt térképezte fel, adatokat gyűjtöttek, azonban semmi nem utalt közelmúltban elkövetett, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre – írja a police.hu.

A nő nem változtatott történetén, a nagykőrösi nyomozók figyelme ennek ellenére egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára terelődött.

Késő este kopogtak be a 15 m²-es lakásba, az ajtót a 48 éves élettárs tárta ki.

A lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne rögzíthetett volna a szemlebizottság vérnyomot. A földet, az ágyneműt, a bútort, a falat fröccsent vér szennyezte.

Míg tartott a helyszíni szemle, kikérdezték a férfit, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket. A más helyszín, az eltérő időpont tovább erősítette a rendőrök gyanúját, nem rablást kell felderíteniük, hanem egy házon belül elkövetett bántalmazást.

Fotó: police.hu

Időközben a kórház jelezte, az áldozat sérülése súlyos, testét több napos hematómák és vágott sérülések borítják, ám továbbra is ragaszkodik ahhoz, ismeretlenek kirabolták. Később kiderült, arra is a párja vette rá, hogy ezt hazudja.

A 48 éves férfit előállították, kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. Állította, élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit vele megosztott, ő soha nem bántotta. Elmondása szerint ketten élnek a kislakásban, az egyetlen kulcs pedig mindig nála van.

A rendőrök gyanúja szerint a férfi 2021. január 28-án délután megkötözte élettársát, akit hol késsel vagdosott, hol egy ütleggel vert másnap hajnalig. Miután befejezte, rázárta az ajtót és sorsára hagyta.

Hazatérése után döntött úgy, Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a kitalált rablási történetet adják elő.

A TV2 Tények birtokába jutott információk szerint a férfi igen brutálisan bánt el az asszonnyal. Kalapáccsal ütötte a combját és a száját, sőt még a nemi szervét is megvágta egy konyhakéssel, ettől az áldozat többször is elájult. A férfi féltékenységből támadt a nőre, leszaggatta a ruháját és azzal is fenyegette, hogy kivágja a szemét.

 

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán az őrizetbe vett 48 éves férfi ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, valamint a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A bíróság a legsúlyosabb kényszerintézkedést rendelte el vele szemben: a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a gyanúsítottat és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb 2021. március 2-ig.

Borítókép: Shutterstock / illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában