Jótékonysági koncertet a Noé Állatotthon Alapítványért

Jótékonysági koncertet ad vasárnap délelőtt a Magyar Mesezenekar a budapesti Noé Állatotthon Alapítvány javára. A koncerten neves vendégművészek is fellépnek. A civil szervezet a bevételből szeretné bevezetni az ivóvizet a telephelyére, valamint macska- és kiskutyakarantént szeretne építeni belőle.

A Magyar Mesezenekar április 15-én, vasárnap 11 órától jótékonysági koncertet ad a Noé Állatotthon Alapítvány javára a fővárosi A38 hajón, a Petőfi-híd lábánál. A koncerten minden dal az állatokról fog szólni. A zenakar sztárvendégeket is hívott, így fellép többek között Ábel Anita, Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Farkasházi Réka, Keresztes Ildikó, Nagy-Bandó András és Pflum Orsi is – mondta a Független Hírügynökségnek Bélafalvy Krisztina, a Noé Állatotthon Alapítvány sajtóreferense.

A jótékonysági koncert teljes bevétele a Noé Állatotthon Alapítványt segíti. A főváros legnagyobb ilyen jellegű intézménye a fellépés bevételét és az idei 1 százalékos adományokat három programra fordítja: az állatotthon telephelyére szeretnék bevezetni a folyóvizet, valamint egy kiskutya-karanténépületet és egy macskaházat szeretnének építeni karanténnal és kifutóval – közölte a sajtóreferens.