Jótékonysági koncert, fiatalokkal

Akt.:
Jótékonysági koncert, fiatalokkal
© Fotó: Vöröskereszt
Debrecen – Adni nem elég, jól is kell adni – ezt vallották a debreceni Rocksuli tanárai és tanítványai , majd tartós élelmiszereket, tisztítószereket gyűjtöttek és adtak a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének.

Jótékonysági koncertet szervezett március közepén a debreceni Rocksuli. Többek között a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének is gyűjtött tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket – miután megtudták, hogy a szervezettől segítséget kérőknek erre van a legnagyobb szükségük. A fiatalok nem csak csodálatosan zenéltek, hanem nagyon szívesen adakoztak is, így áprilisban 60 kilogramm adományt vitt a területi szervezetnek a sokoldalú zeneiskola.

A zene nem csak cél, hanem eszköz is a Rocksuliban, hiszen tagjai rendszeresen összekötik az iskola programjait jótékonysági ügyek szolgálatával. Céljuk segíteni, amikor csak lehet, és ezzel együtt érzékenyíteni növendékeiket – mondta el érdeklődésünkre Balogh Miklós Péter, a Rock Suli vezetője, az akció kezdeményezője.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –