Jótékonysági koncert a fül-orr-­gégészeti osztály megsegítéséért Miskolcon

Varga Andrea
Varga Andrea - © Fotó: Magánarchívum
Miskolc – Március 5-én a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében jótékonysági koncertet szervez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-nyak Sebészeti Osztály a Magyar Rákellenes Liga együttműködésével és támogatásával karöltve.

A jótékonysági koncert célja a fül-orr-gégészeti és fej-nyak sebészeti osztály eszközpark­jának bővítése. A beszerezni kívánt UHD endoszkópos torony és az argon plazma koagulátor használatával lerövidülhet a gyermek- és felnőtt betegek ápolási és műtéti ideje, valamint nem utolsósorban jelentősen csökkenne a műtétet követő fájdalom is.

A segíteni tudó és akaró magánszemélyek és vállalkozások a koncertjegy megvételével, illetve egyösszegű pénzbeni adománnyal segíthetik a gyűjtést.

A jegyek 2000 forint, 3000 forint és 4000 forintos áron kaphatók a színház jegyirodájában. Minden megvásárolt jegy részt vesz a rendezvény ideje alatt megtartott tombolasorsoláson, a sorsolásra kerülő nyeremények felajánlásokból gyűltek össze. Ha valaki úgy gondolja, pénzbeni adománnyal is szeretne hozzájárulni a fent említett berendezések megvételéhez, azt is megteheti a Magyar Rákellenes Liga közhasznú szervezet Raiffeisen Banknál vezetett 12001008-00102329-00100000 számú számlára történő befizetéssel. A megjegyzés rovatban az „Eszközvásárlás Miskolc FOG” szöveget kérnénk bejegyezni. Előre is köszönjük szíves támogatásukat.

A jótékonysági koncerten általunk kedvelt és ismert művészek lépnek fel, mint Varga Andrea, Jancsó Dóra, Radnai Erika, Fekete Nándor, Boncsér Gergely és a Reflex Zenekar.

ÉM