Jótékonysági juniális Harsányban: Norbinak indul gyűjtés

Akt.:
Harsány – Ismét jótékonysági juniálist szervez a ZSÓFI CsodaVár Egyesület szombaton.

Tavaly nyáron Gárdonyi Juniális Zsófiért címmel tartottak jótékonysági rendezvényt a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, hogy a hejőcsabai Mátyás Zsófin elvégezhessék azt a műtétet, amely után megtanulhatna járni az akkor 3 éves kislány. A rendezvény nagyon jól sikerült, az egyéb gyűjtésekkel együtt elérte a célját, és a kislányt tavaly szeptemberben megműtötték Barcelonában, amely után a rehabilitációja is elkezdődött, így elindulhatott a gyógyulás útján.

Június 4-én Harsányban, az általános iskola udvarán rendezik meg a II. ZSÓFI Juniálist, amellyel most Dombi Norbert mezőnyárádi fiatalembert szeretnék támogatni. Norbi születésekor központi idegrendszeri károsodást szenvedett, ami miatt nem képes önálló életre.

A délelőtt 10.30-kor startoló rendezvényen színpadra lép többek között Bakos Lilla, Rokker Zsoltti, az Ongai Hagyományőrző Néptánc Csoport, a Csodamalom Bábszínház, a B4US zenekar, a Viharmadarak, a Bíborszél és Barna Barna. De lesz bohóc, íjászbemutató, hajfonás, rall­y, mentő- és rendőrségi autó, trambulin, ügyességi játékok, arcfestés, szemészeti vizsgálat, és találkozni lehet majd a DVTK labdarúgóival is. A rendezvény ideje alatt műanyag kupakokat és adományokat is várnak a szervezők.

ÉM-HI
hirdetés


hirdet�s