Jótékonysági gálaest a Tháliában

Ötödik alkalommal rendez jótékonysági gálaestet május 16-án a Rotary Club a Thália Színházban. Az est bevételével a Magyar Hospice Alapítványt, illetve a Pécsi Gyermekklinikát támogatja a szervezet – hangzott el a rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján.

A Rotary Club 550 vendéget vár a rendezvényre, akik belépőjegyükkel járulnak hozzá ahhoz, hogy lélegeztetőgépet, újszülött monitort és különböző orvosi műszereket vásároljanak a szervezők a Pécsi Gyermekklinika számára – mondta el Hideg Tamás. A gálaest főszervezője hozzátette, a bevételből a gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenvedőket támogató Hospice Alapítvány is részesül.

A gálaesten mások mellett fellép Szakcsi-Lakatos Béla és együttese, a Szegedi Kortárs Balett, Bozsik Yvette, Eszenyi Enikő, Hámori Gabriella, Bálint András, Mácsai Pál. A rendezvény házigazdái ebben az évben is Demcsák Zsuzsa és Kulka János. A jótékonysági est fővédnökségét Kertész Imre és felesége vállalta el.

A május 16-án este hét órakor kezdődő jótékonységi gálaestre a Rotary Club Budapest-City tagjainál, a Thália Színházban és a Kempinski Hotelben válthatók jegyek.Sporthírek