Jótékonysági bál az óvodásokért

Szikszó – Hagyomány már a Szikszói Városi Egységes Óvoda- Bölcsödében, hogy jótékonysági bálon segítik a szülők és az intézmények az óvoda fejlesztéséit.

Az idén a februárban megtartott eseményen 600 ezer forint gyűlt össze, amiből mozgásfejlesztési játékokat vásároltak. Piskótiné Gyöngyösi Ivetta óvodavezető arról beszélt: az első bál bevételéből az udvari játszóvárat újíthatták fel, míg tavaly egy só szobát alakítottak ki. Idei bál céljaként a gyermekek mozgásfejlődését szolgáló eszközkészlet bővítését tervezték.

Az esemény fővédnöke Füzesséri József, Szikszó polgármesterr volt, aki a polgármesteri alapból ajánlott fel támogatást. A rendezvényt pénzbeli és nagy értékű tombolával segítette a Hell Energy Magyarország Kft, a Penny Market, az Auchan Borsod Áruház és a Savic Group Képzési és Humánszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s