Helyi közélet

2013.08.02. 15:45

Megvizsgálják a napközis tábort

Miskolc - Hiába a pedagógusi munka, ha a „balkáni körülmények“ elveszik a gyerekek kedvét a miskolci nyári napközis tábortól – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Bazin Géza, szocialista önkormányzati képviselő és Szihalmi Péter, az MSZP miskolci alelnöke.

Miskolc - Hiába a pedagógusi munka, ha a „balkáni körülmények“ elveszik a gyerekek kedvét a miskolci nyári napközis tábortól – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Bazin Géza, szocialista önkormányzati képviselő és Szihalmi Péter, az MSZP miskolci alelnöke.„Minden miskolci önkormányzati képviselőnek hozzá kellene járulnia ahhoz, hogy jövőre ne eshessen meg az a csúfság, ami az idén: kátyús, szinte járhatatlan út, derékig érő gaz fogadja, fogadta a perecesi nyári napközis táborba járó gyerekeket” – fogalmaztak. Hangsúlyozták: „2010 előtt az önkormányzati képviselők jelentős része saját választókerületi alapjából kisebb-nagyobb összegekkel támogatta a tábor és környékének rendbe tételét.”

Miskolc önkormányzata számára a gyerekek biztonsága a legfontosabb a nyári szünidő alatt is. Kriza Ákos, polgármester ezért utasította a Polgármesteri Hivatal Táborüzemeltetési Csoportját, hogy azonnal vizsgálja meg az MSZP mai sajtótájékoztatóján feltárt problémákat” – áll a városháza közleményében. „Amennyiben a szakemberek által elvégzett vizsgálat valóban veszélyesnek ítéli meg a táborhoz vezető út állapotát, azonnal ki fogjuk javítani a hibákat, és rendbe tesszük a tábor környezetét. A perecesi tábor működtetését tavaly év végéig a Bulgárföldi Általános Iskola Perecesi Tagiskolája végezte. Az üzemeltetés a gyermekek szünidei napközi ellátásával kapcsolatos törvényi változások miatt 2013. január 1-én került át a Polgármesteri Hivatalhoz” – írták.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában