Helyi közélet

2013.11.25. 12:21

Készenléti Rendőrség: Elfogott prügyi verekedő

Prügy - A Készenléti Rendőrség munkatársai a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat, amikor azonosítottak egy prügyi fiatalembert, aki megvert egy másikat.

Prügy - A Készenléti Rendőrség munkatársai a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat, amikor azonosítottak egy prügyi fiatalembert, aki megvert egy másikat.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. november 24-én 22 óra 13 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítására megjelentek egy prügyi családi háznál. A bejelentő a rendőröknek elmondta, egy órával korábban egy helyi fiatalember a Szabadság utcán többször megütötte.

A járőrök a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiatalkorú fiút.

A rendőrök a fiút előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában