Jótékony célú Kocsonyabál lesz Miskolcon

Hetedik alkalommal rendezik meg a miskoci Kocsonyabált szombaton Miskolcon, a bevételt jótékony célra használják a szervezők. A támogatottak kiválasztásában a miskolciak részt vehetnek szavazatuk leadásával.

A vidék egyik legrangosabb társasági eseményeként immáron hetedik alkalommal rendezik meg a miskolci Kocsonyabált a lillafüredi Palotaszállóban március 3-án – erről tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön Miskolcon.
Rózsa Edit, a bál ötletgazdája és szervezője a média képviselőinek arról beszélt, hogy ez az esemény elsősorban a várost népszerűsítő különleges alkalom, ami egyben kapcsolati fórumot, találkozási pontot teremt a kultúra, a gazdaság, a tudomány, a média és a közélet képviselőinek. Az idei, egy rendhagyó jótékonysági esemény lesz. A bál teljes bevételét fontos közcélra szeretnék fordítani. A reményeik szerint közel 3 millió forintról a miskolciakkal együtt, az itt élők javaslatai alapján döntenek. Olyan ügyek, vagy szervezetek részesülhessenek támogatásban, amelyek a helyi polgárok számára a legfontosabbak. Amit leghasznosabbnak ítélnek. Március végéig lehet szavazni. Az ajánlásokat a “Több, mint legenda…” Közhasznú Alapítványnak kell elküldeni levélben, vagy akár interneten a www.kocsonyabal.hu oldalon is.