Jót s jól: gyerekek majálisáért báloztak Miskolcon

Akt.:
Bihall Tamás BOKIK-elnök, Vincze Anikó klubelnök és István Zsolt, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója
Bihall Tamás BOKIK-elnök, Vincze Anikó klubelnök és István Zsolt, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Nyolcadik alkalommal vett részt a miskolci Lady Lions Club jótékonysági bálon, de először szervezték ők maguk a bált, ezúttal a megyében élő látássérült gyermekek javára.

A részvételi díj személyenként tízezer forint volt, s mintegy százan vettek részt a szombati, Zenepalotában rendezett eseményen, tudtuk meg Vincze Anikó elnöktől. A bevétel és a kiadás közötti összegből, valamint a tombolából befolyt 120 ezer forintból a Majális-parkban gyermeknapi bulit rendezhet a B.-A.-Z. Megyei Vakok és Gyengénlátók Szövetsége a látássérült gyermekeknek. Az „oroszlánhölgyek” annak a rendezvénynek a szervezésből is kiveszik majd a részüket. (Egyébként is támogatják évek óta ezt a programot.)

jotekonysagi-est-04-aj

A bál jól sikerült, a sztárvendég Csepregi Éván túl fellépett a Twist Olivér gyermekkórus, valamint társastánc-bemutató is volt. A legértékesebb tombolafelajánlás, több más mellett, a City Hotel 80 ezer forintos szállásutalványa volt. Annak érdekében, hogy minél több maradjon a jótékony célra, a vacsorát, most először, éttermek felajánlásából biztosították. Köszönet illeti a Tókert Éttermet, a Drót Bisztrót, a Malibut, a Jóbarátot, a Pokol Csárdát és a Via Pianót, továbbá a Tanoda Kft.-t.

ÉM-SzK
hirdetés


hirdet�s