José Mourinho a Manchester United vezetőedzője

Akt.:
José Mourinho a Manchester United vezetőedzője
© Fotó: Manchester United / Facebook
Manchester – Hivatalosan is bejelentették, hogy José Mourinho lett a Manchester United labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az 53 éves portugál szakember hároméves szerződést írt alá, a megállapodás értelmében ez további egy évvel, 2020-ig meghosszabbítható.

“Különleges megtiszteltetés a Manchester United menedzserének lenni. Ezt a klubot az egész világon csodálják, olyan misztikum és romantika veszi körül, amellyel egyetlen egyesület sem versenyezhet” – nyilatkozta Mourinho, aki hozzátette, alig várja már a munkát az Old Traffordon.

Mourinho – aki a menesztett Louis van Gaalt követi a kispadon – az elmúlt évtized egyik legsikeresebb szakembere, 2003 óta 22 trófeát nyert klubjaival, négy országban dolgozott, 2004-ben az FC Portóval, 2010-ben az Internazionaléval hódította el a Bajnokok Ligáját, ezekkel az együttesekkel, valamint a Chelsea-vel és a Real Madriddal is bajnoki címet és kupát nyert.

-MTI-


Mourinho és Guardiola Pekingben találkozik egymással
London – Az elmúlt évtized két legsikeresebb futballedzője, José Mourinho és Josep Guardiola Pekingben kerül szembe először egymással új csapataik élén.

hirdetés


hirdet�s