Jön az esküvői kiállítás

Az álompárverseny sem maradhat el
Az álompárverseny sem maradhat el
Miskolc – A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat.

2016. január 23–24-én tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásárt ezúttal is az ITC székházban. Az esemény ismét a legek kiállítása lesz, hisz az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi. Egy valódi esküvői kiállítást, amely színtiszta esküvő.

Érdemes megvárni

Érdemes megvárni minden a megyében esküvőre készülőnek ezt a január 23–24-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepően kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet, sőt nem egy ebből fakadó családi perpatvarnak fültanúi lehettünk az elmúlt évtizedben.

A rengeteg különböző kiállító mellett minden eddiginél több esküvői ruhaszalon várja a látogatókat. Hogy még tovább csigázzuk a menyasszonyokat, íme néhány, hogy milyen márkák jelennek meg a különböző ruhaszalonoknál: La Sposa, Atelier Diagonal, Colet, Mori Lee, Pronovias-San Patric, Ronald Joyce, Cosmobella, Amélie, Annais, Jola-Moda, Cecília Design, Enzoani, Blue by Enzoani, Modeca, Benjamin Roberts, Tia Bridal, Patrizia Ferrara.

A szervezők célja több mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Kétnapos

Miskolc eredeti esküvői kiállítása híres arról, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagy számban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. A két napot bemutatók, kóstolók és mixershow tarkítja, fő betétprogramként az Álompár-választással!

2012-től ez a kiállítás ad otthont az évről évre népszerűbb Álompár-választásnak, ahol rendkívül értékes nyeremények kíséretében kerül megválasztásra az év Álompárja. A versenyre való nevezésről, szavazásról és az „élő” döntőről információt az Észak-Magyarország hasábjain találhatnak majd.

Az ITC székház két szintjét is meg kellett nyitni a nagyszámú kiállító részére, így még kialakult néhány szabad hely, melyre még várják a kiállítani szándékozók jelentkezését a 30-423-88-41 számra. Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók. Érdemes erről az oldalról elérhetően „lájkolni” maga a kiállítás Face­book-oldalát, hisz így ingyenes kiállítási belépőkhöz lehet jutni.

ÉM


Információ

A rendezvény mindkét nap 10.00–18.00 között várja az érdeklődőket