Jön az advent, várakozzunk!

Akt.:
Jön az advent, várakozzunk!
Miskolc – Péntek délután ünnepélyesen „felkapcsolták” az ünnepi díszkivilágítást a miskolci belvárosban, ezzel elkezdődött az advent, azaz a karácsonyvárás időszaka.

A hét vége délutánjain programok várják az érdeklődőket a városháza aulájában, vasárnap este pedig ünnepi műsor keretében meggyújtják az első gyertyát a Szent István tér adventi koszorúján.

thumbs.tele.net

– ÉM –


Adventi programok a Diósgyőri várban – Karácsonyi meglepetések és ünnepi fények

Miskolc – Így még biztosan nem látta a várat! Az ünnepi készülődés jegyében, a Diósgyőri vár is különleges fényekbe borul a vasárnapi gyertyagyújtásokon. A vár hétvégi programjain megtudhatjuk, hogyan ünnepelt a király, a gyerekek saját karácsonyi díszeket készíthetnek, de az idősebbek szeme is felcsillan majd a nosztalgia kisvasút láttán, amely az adventi vásáron fogadja az érdeklődőket. tovább »

Adventi programok Miskolcon – Ünnepi fénybe öltözik a Szent István tér

Miskolc – Meghitt ünnepi hangulat, vásári forgatag várja az érdeklődőket az idei Miskolczi Adventi Vásáron november 27. és december 24. között a Szent István téren. tovább »

MVK: Az Advent vasárnapi és év végi ünnepi nyitva tartáshoz igazodik az áruházakat érintő járatok menetrendje

Miskolc – November 29-én, valamint december 6-án, 13-án és 20-án, adventi vasárnapi napokon közlekedni fog az Auchan 1-es, Auchan 2-es, a 44-es, a Tesco Avas járat, valamint az áruházakat érinteni fogják a 7-es és néhány forduló erejéig a 3-as autóbuszok. Karácsony és szilveszter napján rövidebb üzemidővel közlekednek majd az áruházi járatok. tovább »

hirdetés


hirdet�s