Jól vannak a gibárti baleset sérültjei

Gibárt, 2015. március 21. Öszetört járművek 2015. március 21-én Gibártnál, ahol egy gyerekeket szállító kisbusz személyautóval ütközött. A balesetben megsérült hét budapesti gyerek és egy felnőtt Tállyára, egy jótékonysági focigálára utazott, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére hirdettek meg. A rendezvényt a baleset miatt nem tartják meg.
Gibárt, 2015. március 21. Öszetört járművek 2015. március 21-én Gibártnál, ahol egy gyerekeket szállító kisbusz személyautóval ütközött. A balesetben megsérült hét budapesti gyerek és egy felnőtt Tállyára, egy jótékonysági focigálára utazott, amelyet hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére hirdettek meg. A rendezvényt a baleset miatt nem tartják meg. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2015. március 22., vasárnap (MTI) – Jól van a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Kórházban ápolt hat fiatal, akit szombaton egy közúti baleset után vittek Miskolcra – közölte Csiba Gábor, az intézmény főigazgató-főorvosa az MTI-vel vasárnap.

A gyerekek egy jótékonysági focigálára tartottak, amikor szombaton balesetet szenvedtek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gibárton, az őket szállító kisbusz egy személyautóval ütközött a településen.

A balesetben hét gyermek és egy felnőtt sérült meg.

A kórházban jelenleg öt gyereket és egy 19 éves fiatalt kezelnek könnyű sérülésekkel – mondta Csiba Gábor.

A budapesti gyerekek Tállyára, az Oltalom Karitatív Egyesület által szervezett, hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére hirdetett jótékonysági focigálára utaztak, a baleset miatt a rendezvényt elhalasztották.

– MTI –


Gyerekeket szállító kisbusz karambolozott Gibártnál

Miskolc, 2015. március 21., szombat (MTI) – Egy jótékonysági focigálára tartottak azok a gyerekek, akik szombaton balesetet szenvedtek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gibárton, az őket szállító kisbusz egy személyautóval ütközött a településen. A balesetben hét gyermek és egy felnőtt sérült meg. tovább »
hirdetés


hirdet�s