Jól muzsikáló Szalka

A Mátészalkai MTK NB I B-s női kézilabdacsapata lassan, de biztosan nyomul előre. A szezont döcögve indító szatmári hölgykoszorú a hetedik helyre rakétázott – az eleddig kasszírozott öt pont csupán három egységgel kevesebb, mint amennyit a táblázat tetején trónoló Szeged szerzett.

Az MMTK zsinórban két fellépést pipált ki győzelemmel: előbb a Csömört, majd legutóbb a Hajdúnánást kalapálta el. Különösen utóbbi    tett érdemli ki a bravúr jelzőt, elvégre a fürdővárosban nyerni nem gyerekjáték – a házigazda évek óta elitgárdának számít.

Csendben, nagy felhajtás nélkül szeretnénk gyűjtögetni a pontokatVeress István, az MMTK edzője. – Kiváló eredményt értünk el, viszont figyelünk arra, hogy  helyén kezeljük a történteket. Annál is inkább, mivel Nánáson is éppen azt tapasztaltam, hogy a hazai együttes előre elkönyvelte a győzelmet, aztán csalódnia kellett… Mi nem akarunk hasonló hibába esni. Egyébként pedig nem volt pánik akkor sem, amikor kikaptunk, ezt a sikert sem fogjuk túllihegni. Tény, hétről hétre jobban muzsikál a csapat, remélem a folyamat egyhamar nem szakad meg!

– Koncz Tibor –