„Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt sikerült abszolút uralni”

Illusztráció - „Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt sikerült abszolút uralni”
Illusztráció - „Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt sikerült abszolút uralni”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában egy megyei csapatunk játszott vasárnap.

Salgótarjáni BTC – DVTK tartalék 1-3 (0-2)

Salgótárján, 200 néző. V.: Fekete.

Salgótarján: Megyeri – Czutor, Bata, Modra (Szandai), Tarlósi M., Ribarics (Krizsonits), Magos, Benkő-Bíró, Nyéki, Tarlósi P. (Tóth O.), Híves. Edző: Vágó Attila.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Szűcs, Varga (Csávás), Valkay, Zsiga (Géringer L.), Korbély, Géringer T. (Erdősi), Orosz, Mertse, Tóth B. Edző: Vég Csongor.

G.: Híves, ill. Bárdos, Szűcs, Mertse. Jók: Híves, Magos, Tóth O., ill. Bukrán, Bárdos, Orosz, Korbély.

Vágó Attila: – Sajnos az első félidőben eldőlt a mérkőzés, az egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Diósgyőr akik megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Vég Csongor: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt sikerült abszolút uralni. 2-0-ás előnnyel mentünk a szünetre és az öltözőben felhívtam a játékosok figyelmét, hogy a második félidő első tíz percében figyeljenek oda, mert a hazaiak biztosan ránk fognak jönni, sajnos igazam is lett és egy figyelmetlenség után az ellenfél visszajött a mérkőzésbe. A csapat tartását bizonyítja, hogy nem tört meg, tudott váltani és a harmadik góllal lezártuk a mérkőzést.

ÉM


Eldördül a startpisztoly az NB III-as bajnokságban
Miskolc - A hétvégén elstartol a labdarúgó NB III 2018/2019-es évada. A Keleti csoportban hat megyei együttes veszi majd fel a küzdelmet az ellenfelekkel: az előző szezont is ugyanitt lehúzó Putnok FC (3. hely), a Termálfürdő FC Tiszaújváros (4. hely), a Diósgyőri VTK tartalék (5. hely), a Cigánd...