John Travolta lebukott: női ruhában, kirúzsozva fotózták le – Kép!

Akt.:
John Travolta lebukott: női ruhában, kirúzsozva fotózták le – Kép!
John Travolta felesége válni akar! A hollywoodi színészről régóta rebesgették, hogy a saját neméhez vonzódik, de most egy fotó is készült róla, amin szőke parókában, női ruhában, kirúzsozva látható.

 

A bombát az amerikai National Enquirer magazin robbantotta, a lap ugyanis címoldalon közölte a le a fotót, ami nem filmforgatáson készült, hanem egy partyra (és nem álarcosbálba!) menet fotózták le a a Ponyvaregény sztárját. A kellemetlen fotó nyomán Travolta felesége Kelly Preston bejelentette, hogy megalázottnak érzi magát és válni akar, sőt a színésznő egyik barátnője szerint az asszony már el is költözött otthonról. A pletykák szerint Preston mindvégig tudatában volt Travolta másságának, de segített neki egy ideális család képét mutatni a külvilágnak – legalábbis ezt állítja a barátnő.

 

Travoltáról több éve járja a pletyka, hogy meleg, de makacs hallgatásával eddig mindig elült az ügy. Egészen mostanáig. A színész az utóbbi hónapokban több botrányba is keveredett, a legsúlyosabb volt, amikor két (férfi) masszőr is szexuális zaklatással vádolta meg Travoltát. Ezzel együtt összesen 7 ember tett feljelentést a sztárszínész szexuális zaklatásáról, de ügyvédje végül – valószínűleg lefizetéssel – elsimította ezeket az ügyeket.
– MON –