John Travolta: Csinos dagi nő akartam lenni!

hajlak120
hajlak120
A Hajlakk stílusos feldolgozás: akárcsak az 1988-as eredeti film esetében, ismeretlen dundi lány lett a főszereplő, és férfi alakítja túlsúlyos édesanyját.

Utóbbit John Travolta (54) vállalta, és a szintén táncos lábú Christopher Walken (64) lett a férje. Hitvesi táncuk a ruhaszárító kötélnél a Hajlakk fénypontja, a filmet jövő csütörtöktől láthatjuk a mozikban.

Ednát játszani jó buli volt, de Ednává változni korántsem” – vélte Travolta, akit három órán át bújtattak a táncra is alkalmas 15 kilós dagikosztümbe. Az arcára öt szilikonpárnát ragasztottak, hogy kerekdedebb legyen. A műanyag kosztüm iszonyú meleg volt és kényelmetlen. Úgy éreztem magam, mintha hét réteg ruha lenne rajtam.

Harminc éven át játszottam vagány fickókat, nehéz volt megbirkózni a gondolattal, hogy most egy kövér baltimore-i háziasszony szerepére szemeltek ki, és bele is borzongtam, amikor először megláttam magam a tükörben. De a legfurcsább az volt, hogy nem ismertem fel magam a próbafelvételen.”

A hollywoodi filmsztárt valóban nehéz volt megnyerni a duci Edna szerepére, és két feltétellel adta be vastag derekát: Broadway-edzett barátja, Christopher Walken alakítsa a férjét, és csinálják formásra a műanyag hájbetétjét. Amikor először Ednává változtattak, úgy néztem ki, mint egy frigó. Közöltem, hogy csinos kövér nő akarok lenni, és az is lettem. Bárki megnézheti.”

 

Forrás: Blikk.hu