ajánló

2019.08.04. 14:52

Mozimaratont állított össze Tarantino

A kultikus mozikat maga az egyedi látásmódú rendező állította össze.

Igazi különlegességgel készül a Sony Pictures Television a hazai filmkedvelőknek, érkezik a Volt egyszer egy… Hollywood mozimaraton: Quentin Tarantino kedvenc filmjei a hatvanas évekből – írja a Bors.

Rövidesen a hazai mozikba is megérkezik Quentin Tarantino vadonatúj alkotása, a Volt egyszer egy… Hollywood. Ennek apropóján,

korunk egyik legelismertebb rendezője kiválasztotta azt a kilenc művet a Columbia Pictures kínálatából, amelyek a leginkább inspirálták az 1969-ben játszódó filmje elkészítése közben.

Ezeket a különlegességeket adja a Sony Pictures Television magyar csatornáin, a Viasat6 és a Sony Movie Channel műsorán egy különleges Quentin Tarantino-mozimaratonban – fogalmaz lap.

A filmek mellett különleges kiegészítő tartalmak is képernyőre kerülnek, Quentin Tarantino és Kim Morgan író és filmtörténész beszélgetéséből még többet tudhatunk meg Hollywood hőskoráról és a filmkészítésről, sőt a vadonatúj moziból is egyre több részletet láthatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!