Jogerősen négyről hat évre emelték a nyékládházi erőszaktevő börtönbüntetését

Akt.:
Négyről hat évre emelték a nyékládházi erőszaktevő börtönbüntetését
Négyről hat évre emelték a nyékládházi erőszaktevő börtönbüntetését
Miskolc, Nyékládháza – Megváltoztatta a Miskolci Törvényszék a Miskolci Járásbíróság szexuális erőszak bűntette miatt K. J. ellen hozott ítéletét.

Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a részeg férfi tavaly novemberben Nyékládházán éjjel bement egy kulcsra nem zárt családi házba, ahol egy férfi és egy nő aludt. A betolakodó a nő mellé feküdt az ágyba, majd saját nemi szervét a sértett kezébe helyezte. A nő felébredt és kiabálni kezdett, mire a nő barátja kizavarta a házból a férfit. Erre ő egy 12 centis kést vett elő és fenyegetőzve elindult befelé. A háziak rendőrrel fenyegetőztek, így ő távozott.

Súlyosbító körülmények

Az elsőfokú bíróság a vád­lottat szexuális erőszak és magánlaksértés bűntette miatt 4 év szabadságvesztésre ítélte. Az ügyész súlyosítás érdekében fellebbezett.

A másodfokú bíróság az elsőfokú ítéletben megállapítottakkal egyetértett, azonban a súlyosító körülményekre tekintettel, különösen a vádlott büntetett előélete miatt a büntetés súlyosítását látta indokoltnak. A kiszabott szabadságvesztés 4 évről 6 évre súlyosította. A vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

ÉM-SZB


zaklato3
Miskolc, Nyékládháza - Bizarr történet Borsodban. Egy alvó pár ágyába bújt be egy férfi Nyékládházán még tavaly novemberben. A zaklató beosont a házba és befeküdt a nő mellé, aki felébredt, amikor a hívatlan látogató molesztálni kezdte. Ijedtében kiabálni kezdett, amire felébredt a párja is, aki...

Miskolc, Nyékládháza - Befeküdt a részeg férfi az alvó nő ágyába, majd késsel is fenyegetőzött. A Miskolci Járásbíróság hétfőn „szexuális erőszak bűntette, magánlaksértés bűntette és zaklatás vétsége miatt 4 év szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki 2016. november 16. napján Nyékládházán a b...