Jobbik: Véget kell vetni a fiatalkori bűnözésnek

Kazincbarcika, Miskolc – A múlt héten történt kazincbarcikai atrocitás a fiatalkori bűnözés problémájára hívja fel a figyelmet. Mint ismeretes, egy több főből álló csoport provokálta, majd megverte az Irinyi János Református Szakközépiskola hazafelé tartó diákjait. Sajnos elmondható, hogy megyeszerte előfordulnak hasonló, kisebb-nagyobb bűncselekmények, már általános iskolában is folyik nyomozás késsel való fenyegetésért.

Mindennek tudjuk az okát. A törvények és a jogalkalmazók túl engedékenyek a kiilleszkedett magatartást tanúsítókkal szemben, legyen szó felnőttről vagy fiatalról. A gyermekveszélyeztetést nem kezelik kellő komolysággal, ezért bűnözőket termelünk állami pénzen. Ellenzéki országgyűlési képviselőként ezen kardinális probléma szócsöve kívánok lenni, a leendő Jobbik-kormány pedig meg fogja szüntetni a fiatalkorúak bűnözését. Országunk jövője múlik ezen.

– Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s