Jobbik: Védjük meg a magyar földet!

Pakusza Zoltán
Pakusza Zoltán
Miskolc – A kormány az állami földek értékesítésére készül, teljesen kétséges jogalappal, vagyis formálódik az újabb nagy földmutyi. Ezt már nemcsak a Jobbik mondja, de egyes fideszes országgyűlési képviselők is, akik szerint a jelenlegi földforgalmi törvény mindössze arra hatalmazza fel a kormányt, hogy hasznosítsa a területet, azaz haszonbérbe adja, maga műveltesse, mintagazdaságot hozzon létre, az önkormányzatoknak szociális földterületet biztosítson, arra azonban nem, hogy a földet eladja!

Ahhoz, hogy sikerüljön megvédeni az állami földeket a kiárusítástól, elég lenne a képviselők felének a támogatása. Arra kérem a megye országgyűlési képviselőit, hozzanak felelős döntést, és támogassák a Jobbik törvénymódosító javaslatát az állami földek védelme érdekében!

– Pakusza Zoltán, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s