Jobbik: Sikerpropagandára jut pénz, gyermekekre nem?

Miskolc – „Amíg a fideszes városvezetés csúcsra járatja a sikerpropagandát, addig a valóságban a város kötelezően ellátandó feladatainak megoldása is gondot okoz az önkormányzatnak” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.

„Ezt támasztja alá az is, hogy miután az áprilisi közgyűlésen jeleztem, hogy a Vadász úti Tagóvodának számos hiányossága van, többek között balesetveszélyes a járda és szabálytalan a csapadékvíz-elvezetés is, Kriza Ákos polgármester azt válaszolta, a hibák javítása mintegy 11 millió forintba kerülne, amire az idei költségvetésben nincs forrás”– hangsúlyozta. A Jobbik képviselője közölte azt is: a gyerekek biztonsága elsődleges, ezért jelezte a problémát az ÁNTSZ-nek, a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának, valamint a Környezetvédelmi Hivatalnak is, hogy kötelezzék a városvezetést a szabályos állapotok betartására, a balesetveszélyes állapotok megszüntetésére.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s