Jobbik-sajtótájékoztató: két számjegyű áremeléstől kell tartani

Nyíregyháza – A lakosság okkal tarthat attól, hogy az Európai Bizottság keresztül viszi az akaratát, vagyis az áram és a gáz árába beépített rendszerhasználati díjak emelkedni fognak, valamint 3 terhet – a közműadót, az energetikai különadót és a tranzakciós illetéket – átháríthatnak majd a cégek a fogyasztókra – kezdte sajtótájékoztatóját dr. Apáti István, a párt országos alelnöke.

– Ha a gáz világpiaci árának emelkedésével is kalkulálunk, kétszámjegyű villany és gáz áremeléstől kell tartanunk az elkövetkezendő években! Mindez a Fidesz szakmaiatlan és felelőtlen politizálásának köszönhető. A Jobbik áfacsökkentést javasol a lakossági terhek csökkentésére, valóban megvédve a rezsicsökkentést, másrészt a kilencvenes évektől napjainkig felülvizsgálná a közműszektor helyzetét, feltárva a visszaéléseket, és visszaperelve az elkótyavetyélt állami vagyont. Hogyan akrja így létrehozni Orbán az első nemzeti közműszolgáltatót? Vagy veszteségesen működne, vagy csak bújtatott állami dotációval lehetne mesterségesen életben tartani!

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s