Jobbik: Perecesen nincs jövőjük az áramtolvajoknak

Perecesi bejárás
Perecesi bejárás
Miskolc-Pereces – Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint újabb sikeres közbiztonsági bejárás volt Perecesen a rendőrség, a polgárőrség és a rendészet közreműködésével.

A Csernalj településrészen lévő 8–10 ingatlanból 6-ban nem az ott élők fizették az áramfogyasztást, hanem az adófizetők „hálózati veszteségként” a számlájukba építve. Az áramlopást az ÉMÁSZ szakembereinek segítségével felszámolták, az elkövetőkkel szemben pedig megindult az eljárás. A Jobbik képviselője hangsúlyozta, mindenkinek meg kell értenie, hogy a törvények és jogszabályok mindenkire egyformán vonatkoznak, egyúttal reményét fejezte ki, hogy az újabb akció jelzésértékű lesz azok számára, akik hasonló törvénytelenségeket akarnak elkövetni a jövőben.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s