Jobbik: nincs szó gettófelszámolásról

Akt.:
Miskolc – „A Fidesz hetek óta gettófelszámolással kábítja a miskolciakat, holott a város közgyűlése erről a kérdésről nem is szavazott” – állítja Jakab Péter, a Jobbik képviselője.

Úgy véli, a miskolci Cigány Kisebbségi Önkormányzat egy nem létező döntés ellen tiltakozik, amikor tüntetni akar Miskolcon. Jakab Péter felhívta a cigányképviselők figyelmét arra, hogy döntés csak arról született, hogy az önkormányzati lakásokat lepusztító bérlők kapnak a várostól 2 millió forint jutalmat. Jakab Péter kijelentette, a tüntetni készülők becsüljék meg a Fidesz bőkezűségét, mert ősztől a jobbikos városvezetés a renitenseknek se cserelakást, se 2 millió forintot, se felzárkóztató programot se segélyt nem fog biztosítani.

A Jobbik teljes közleménye itt olvasható >>>

ÉM


Tüntetnek is, ha kell a négyes pont ellen

Miskolc – A számozott utcák lakói is részt vettek azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen Váradi Gábor, a Miskolci Nemzetiségi Cigány Önkormányzat elnöke és Dancs Mihály, a roma polgárjogi mozgalom vezetője tiltakozott a város telepfelszámolási programja ellen. tovább »

Közlemény – Fidesz-KDNP: Liberális össztűz alatt a nyomortelepek felszámolási programja

Miskolc – Politikai haszonszerzésre használják föl a nyomortelepek fölszámolásának ügyét a miskolci álliberálisok. tovább »

Nem csak kétmilliókkal számolják fel a telepet?

Miskolc – A számozott utcán élők félnek, mi lesz, ha a város nem hosszabbítja meg a lejárt szerződésüket. tovább »