Jobbik: Mennyibe kerülnek a számozott utcaiak új lakásai?

Akt.:
Illusztráció - Mennyibe kerülnek a számozott utcaiak új lakásai?
Illusztráció - Mennyibe kerülnek a számozott utcaiak új lakásai?
Miskolc – „Miközben Kriza Ákos polgármester buldózerrel pózol a város cigánytelepein, a Fidesz a számozott utcaiaknak újabb önkormányzati lakásokat szavazott meg, amelyekért ráadásul még csak lakbért sem kell fizetni” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője.

Hozzátette: szeretné tudni, mennyibe kerül mindez a miskolciaknak, hiszen a város bevételtől esik el, noha lennének, akik fizetnének a lakásokért. Hangsúlyozta, bizottsági ülésen maga az önkormányzat ismerte el: a lakások közösségi hasznosításra történő átadása ingyenesen történik. Jakab Péter ezek után tudni szeretné: „Vajon a Fidesz miért nem meri felvállalni döntését a nyilvánosság előtt? Miért nem mondják el, hogy lakásokat szavaztak meg a számozott utcaiaknak olyan kedvezményekkel, amiről az átlag miskolci csak álmodhat? Miért nem azokat támogatja a város, akik dolgoznak, betartják a törvényeket, és fizetnék a lakbért is? Mennyi veszteség éri a kieső lakbér miatt az önkormányzatot, illetve ki fogja megtéríteni a kárt, ha néhány év múlva az új lakásokat is le kell majd bontatni?”

ÉM


Telepfelszámolás Diósgyőrben – Mennyit érnek az otthonok?

Miskolc – A lakások kiürítése és bontása mellett folynak a kisajátítási eljárások is.

Telepfelszámolás Diósgyőrben – Mit ér a saját ingatlan a stadion mögött?

Miskolc – A számozott utcai háztulajdonosok szerint példátlan kisemmizés, amit az önkormányzat tesz.

Videó: Lakást kaphatnak a számozott utcai kilakoltatottak Miskolcon

Budapest, Miskolc – Harminc család menekül meg a kilakoltatástól a miskolci számozott utcákban. A Máltai Szeretetszolgálat vállalta, hogy néhány ingatlant felújít, majd kiválasztja a bérlőket, akik beköltözhetnek oda.

“Olyan ez a program, mint Mátyás király ajándéka”

Miskolc – A civilek tiltakoznak a miskolci önkormányzat intézkedési terve ellen.További hírek a Politikai közlemények kategóriából


hirdetés


hirdet�s