Friss hírek

2010.08.06. 10:06

Román rendőrök szolgálnak Hajdúszoboszlón

<p>Immár harmadik éve, hogy a nyári idegenforgalmi szezonban román rendőrök teljesítenek szolgálatot Hajdúszoboszlón, ettől az esztendőtől kezdve pedig hajdú-bihari rendőrök a romániai idegenforgalmi központokban. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság két rendőre a napokban kezdte meg szolgálatát Biharfüreden, illetve a Nagyváradtól néhány kilométerre található Félixfürdőn - tudta meg a Független Hírügynökség a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán.</p>

Hajdúszoboszlóra a külföldi vendégek közül a legtöbben Romániából érkeztek. Az idén nyáron is, immár harmadik alkalommal újra szolgálatba álltak a romániai Bihar megyéből érkezett járőrök. A magyarul is jól beszélő rendőrök augusztus 3-tól a hónap végéig látnak el szolgálatot a város és a gyógyfürdő területén, ahol a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársaival közösen teljesítenek szolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!