Jobbik: Lakatos embereinek is fizette a telefonszámláit a Miskolc Holding?

Akt.:
Miskolc – A Jobbik közérdekű adatkéréssel derítette ki, hogy a Miskolc Holding egészen az ominózus feketekassza-botrány kirobbanásáig több mint egy éven át fizette Lakatos Miklós telefonszámláit úgy, hogy a vállalkozóval se az önkormányzat, se a holding nem állt jogviszonyban.

Most kiderült, nemcsak az övét fizették. Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője kérdéseket tett fel. Mivel magyarázza Kriza Ákos mindezt? A fideszes városvezetést fekete kasszával vádló Lakatos embereivel állt-e bármilyen jogviszonyban az önkormányzat? Mit kellett Lakatos embereinek tenni azért, hogy ilyen kedvezményt kapjanak a holdingtól? Miközben a Nemzeti Nyomozó Iroda eljárást indított a feketekassza-ügyben, az önkormányzat belső ellenőrzési osztálya miért nem kezdeményezett semmilyen vizsgálatot?

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s