Jobbik: „Ki a felelős a Szendrei utcai károkozásért?”

Miskolc – Ezt a kérdést tette fel szerdai sajtótájékoztatóján Szemes István, Miskolc városüzemeltetési bizottságának jobbikos tagja és Dr. Tardi Béla, az ellenzéki párt szakpolitikusa.

Szerintük a városvezetés felelőtlen ingatlangazdálkodása vezetett oda, hogy az önkormányzati lakásokat a bérlők következmények nélkül bontásra kész állapotba zülleszthették. A Jobbik szerint tendencia Miskolcon, hogy a kiilleszkedett bérlők mindenféle jogi következmény – polgári per, büntetőeljárás – nélkül tehetik tönkre az önkormányzat vagyonát, amelyet aztán az adófizetők pénzén le is kell bontani. Az ellenzéki párt politikusai azt is valószínűsítik, hogy a Szendrei utcai bérlők új bérlakásokat kaptak a városvezetéstől a „pusztítás jutalmaként”. Mint mondták, a Jobbik véget fog vetni ennek a folyamatnak: a rombolók helyett Miskolc építőit fogják az önkormányzati lakásokkal segíteni.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s