Jobbik: két év alatt sem lett rend

Miskolc – „Miskolc polgármestere szerint a Fidesz soha nem ígért rendet két hét alatt.”

Kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő. Mint mondta: „Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a városi közgyűlés legutóbbi ülésén, látva a Miskolci Rendőrkapitányság beszámolójában szereplő nem túl rózsás közbiztonsági mutatókat kijelentette, a Fidesz sohasem ígért rendet két hét alatt!” Hozzátette: a beszámolót egyedül a Jobbik frakciója nem fogadta el. A Jobbik közbiztonságért felelős szakpolitikusa elfogadhatatlannak nevezte azt, ami Miskolcon rendteremtés címszó alatt zajlik. „Nemhogy két hét, de két év alatt sem sikerült megfordítani a borsodi megyeszékhelyre jellemző negatív tendenciákat” – hangsúlyozta Jakab Péter.

A politikus szerint szánalmas, hogy a város fideszes polgármestere eközben ahelyett, hogy elismerné a kudarcot, a legutóbbi testületi ülésen egyszerűen letagadta azt, hogy a kormánypárt bármikor is ígéretet tett volna a rend két hét alatt történő helyreállítására.

A képviselő felhívta a figyelmet arra is, hogy egyre több nyomozást zár le a rendőrség eredménytelenül, aminek köszönhetően az állampolgárok sokszor már a bejelentést sem teszik meg. Az állam magára hagyta a törvénytisztelő embereket – vonta le a következtetést Jakab Péter.

ÉMA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .