Jobbik: Így fejlődik Miskolc – digitális város van, ivóvíz nincs

Ivóvíz nélkül a miskolctapolcai Nagykőkötő utcában
Ivóvíz nélkül a miskolctapolcai Nagykőkötő utcában
Miskolc – „Miskolctapolcán az egyik belterületi utcában a városvezetés nem biztosítja az ott élőknek az ivóvizet, mondván, erre jelenleg nincs lehetősége” – mondta Jakab Péter, a párt miskolci frakcióvezetője.

„A törvény szerint a víziközmű-szolgáltatás nem lehetőség kérdése, hanem kötelezően ellátandó önkormányzati feladat, vagyis a város közigazgatási területén belül kötelező biztosítani az ivóvízellátást. Ráadásul itt olyan miskolciakról van szó, akik egész életükben tisztességgel fizették az adót, cserébe joggal várják el, hogy legalább ivóvizet kapjanak” – fogalmazott. Jakab Péter arra kérte a városvezetést, kezdeményezze a kormánnyal kötött „Modern Városok Program” szerződésmódosítását úgy, hogy Miskolcon ne csak „Smart City” program legyen, de ivóvíz is – fogalmazott.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s