Jobbik: Háromezer embert csapott be a Miskolc Holding Zrt. vezetése

Miskolc – Október 7-én részt vettem a miskolci közösségi közlekedési dolgozók tüntetésén. A Miskolc Holding Zrt. dolgozói az előzőleg megígért 3 százalékos bérfejlesztés elmaradása, a 3 éve elmaradt prémiumok és a cégvezetés időhúzó taktikája ellen vonultak az utcára.

A Jobbik teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja, hogy felelős vezetői szinten ilyen durva hazugságokkal csapjanak be háromezer embert. A cégvezetők milliós juttatásokat kapnak, a városvezetés gazdasági eredményeivel büszkélkedik, de képtelenek megadni a havi pár ezer forintos emelést a dolgozóknak, ígéreteik ellenére sem.

Felszólítom a Holding és Miskolc város vezetőit, álljanak ki a becsapott emberek elé és valljanak szint, világosan mondják el, miért nem teljesítik az ígéretüket.

– Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s