Jobbik: Figyeljünk jobban egymásra!

Mezőkövesd – Eddig az volt jellemző a Mezőkövesden elkövetett egyre növekvő számban előforduló bűnügyekre, hogy átutazó bűnözők követték el. Mára eljutottunk arra a szintre, hogy brutális bűnözőit már városunk önmaga is képes kitermelni. A Jobbik Mezőkövesdi Szervezetének közleménye.

Június 22-én a rendőrség elfogta azt az elkövetőt, aki olyan súlyosan bántalmazta sértettjét 2014. december 12-én, hogy több helyen varrni kellett a fejét, és több bordája megrepedt. Két hasonlóan brutális támadás is történt tavaly év végén, melynek egyik elszenvedője, egy idős hölgy, azóta sem mer Mezőkövesdre visszatérni. Vajon ugyanaz volt az elkövető?

Ennél az ügynél volt olyan nyomozó, aki szabadidejében járt az elkövetés helyszínére, hátha a sötét területen ismét lecsap a rabló. Ez elismerésre méltó, és követendő kell, hogy legyen számunkra is: figyeljünk jobban egymásra, környezetünkre, hogy kisebb eséllyel fordulhassanak elő hasonló tragédiák. Ha bármi gyanúsat észlelünk, értesítsük a rendőrséget.

– Jámbor Márk, Fügedi Richárd, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselői, Lukács Attila a Jobbik Mezőkövesdi Szervezetének elnöke –